Rólunk

Részlet a régi klán weblapról:

Klánunk története 2011. nyarára nyúlik vissza. Az Arathor szerver alli oldalán harcoló Tűzsárkány guild első nyári találkozóján néhány tag különös témákat kezdett feszegetni… Olyanokat állítottak, hogy létezik értelmes élet a Horda oldalon, meghogy a hordás questek is érdekesek, humorosak, érdemes megismerni őket, sőt… Vadászleány – akit alli oldalon Alvajáróként ismernek – bevallotta, hogy igazából az Ő szíve a hordáért dobog! Skandallum! 🙂

Allis társaink remekül fogadták renegát véleményünket és Tüsi maximális támogatásával 2011. július 25-én megalakult a Tűzsárkány klán a Horda oldalon.

Nagyszerű barátok csatlakoztak hozzánk, klánunk gyorsan felcseperedett a 25-ös szintre és a természetes szelekció olyan remekül működött, hogy csak a legritkább esetekben kellett távozásra kérnünk rossz stílusú, más értékrendet valló játékosokat.
Így kialakult egy laza, kötöttségek és hierarchia nélküli jól együttműködő önzetlen közösség. Allis barátainkkal közösen átbulizott klántalálkozóink, vagy a “másik oldalon” tett kalandozásaink után azonban azt is észre kellett vennünk, hogy sok tekintetben eltérőek vagyunk: lassacskán megfogalmazódott bennünk az érzés – több különbség van már köztünk “Hordás” Tűzsárkányok és az “Allis” Tűzsárkányok között, mint azonosság. Valójában már csak a nevünk és a logónk volt közös…

Elérkezett hát az ideje, hogy “önálló” klánná váljunk. Megköszönve Tüsinek eddigi támogatását és bizalmát, amivel ránk bízta a “Tűzsárkány” franchise-t, egy gyors névváltással 2012. október 1-én létrejött a Fehér Tigris klán! For the Horde! 🙂
(Utóbbi eseményekről egy vadregényesebb leírás is olvasható oldalunkon ITT.)

Természetesen a névváltással alapvető elveink, működésünk, vagy a játékhoz, játékostársainkhoz való hozzá állásunk nem változott:
Tagjaink segítőkészek és nyitottak, így minden új jelentkező könnyen be tud illeszkedni közénk és baráti hangulatra, élményteli közös játékra számíthat.
Fontosnak és érdekesnek tartjuk a játék sokszínű tartalmának megismerését, így hetente maximum két progress raidet tartunk, lehetővé téve tagjainknak a szabad kalandozást Azeroth izgalmas világában. Emellett a szombati “retro raideken” mindenkinek lehetősége nyílik a régebbi tartalom megismerésére is.

PVP kedvelő barátaink unszolására többen is megszerettük, ezt az addig nem ismerve gyűlölt játékstílust is. Rájöttünk, hogy taktikusan, okosan, csapatban mozogva az Allisok is legyőzhetőek, ugyan úgy, mint a gonosz bossok az instákban, vagy a raideken.

Tehát ha szeretnél társaságban, méghozzá jó társaságban játszani, nem hardcore körülmények között, jó hangulatban haladni a progressel, úgy, hogy közben meg tudod ismerni kedvenc játékunk rengeteg lehetőségét, akkor ne habozz, jelentkezz!